diumenge, de juliol 09, 2006

De cap de setmana

Què ha fet Cassiopeia Sideral aquest cap de setmana? Doncs moltes coses. S'ha notat el fet que a la feina hem començat l'horari d'estiu els divendres a la tarda perquè el cap de setmana ha cundit, i molt.
Així que, el mateix divendres vaig sortir amb los meus col·leguilles de fatigues de l'Autònoma (èrem la Neus, lo Jordi i el Ricard, a part d'amics i coneguts seus) i vam anar a fer "botellón" al Camp d'Esports del Lleida i després vam sortir pel Fissure, el Loch Ness i la Boîte. Quan vam tornar a casa era suficientment tard (o aviat, segons com t'ho miris) i ens vam topar amb una pelea callejera, la qual va acabar amb un tio estès al mig del carrer després que quatre tios més li arreessin puntades a les costelles i li trenquessin unes tres ampolles al cap. Tot i així la nit va estar molt bé.
Després d'aquest desafortunat incident, passem a parlar de coses més divertides. Dissabte a la tarda, la Silvia i jo vam decidir anar a veure la Transsegre, no ens pensàvem pas que hi hauria tanta gent i la calor (no parlem de la calor). És bonic de veure, vas veient les barques com arriben, te mullen, fas una cogacoleta i tornes cap a casa, però amb la il·lusió de poder dir: JA HE ESTAT A LA TRANSSEGRE.

Foto de la Transsegre amb los que a mi me diuen que sóc una hippie!!!
Ho sento, però no us puc posar una foto de la Silvi i jo perquè no hi vam caure.


I avui, diumenge, he anat a bussejar (no amb bombones, faig snorkel). Hem anat a l'Ametlla de Mar, com de costum pel que fa al tema busseig. La pesca avui ha estat formidable, 3kg de caragols de mar, un plaer, com podeu veure a la fotografia de sota, ma mare ja se'ls està bullint, jo no els tastaré, però ella s'hi lleparà els dits. Però no han estat tot flors i violes perquè avui he trencat la bona ratxa que portava des de feia anys respecte a les picades de les meduses i no ha estat només una l'encarregada de fer-ho, sinó dues meduses petites, però cabrones (disculpeu) les que m'han picat al braç, us adjunto una fotografia on podeu percebre part del meu dolor, la fotografia continuaria per l'altre costat de braç fins més amunt del colze.

Fotografia on podeu percebre part de la pesca que ha acabat a casa meua,
la resta se l'ha endut l'Albert a la seua.


Fotografia on es pot veure part de la picada de la medusa del matí,
com que som uns cafres a la tarda hi hem tornat i me n'ha picat una altra al voltant del colze.