dimecres, de juliol 12, 2006

De vacances?

M'agradaria pensar que alguns de vosaltres esperàveu una nova entrada al blog que no acabava d'arribar. La raó, ben senzilla, estic buscant-me les vacances. A molts de vosaltres us vai comentar, a principis d'estiu, que marxàvem, mon germà i jo, a fer el camí de Santiago des d'Oviedo. Però per problemes d'última hora i compromisos de mon germà, el camí s'havia de fer més apretat de temps, així que vam decidir deixar-ho per una altra ocasió.
I des d'aleshores he anat reclutant gent per un viatge virtual. Virtual? Sí sí virtual, ara us ho explico millor. Tenim destí? Algún lloc on no haguem estat cap de les quatre intrèpides i que tingui platja. Tenim dates? A partir del 12 d'agost. Tenim diners? Aquí és on comencem a tenir problemes.
Així que, des d'aquest humil blog, us vull demanar ajuda per si sabeu d'algún lloc bé de preu per anar a passar 8 ó 9 dies, o si teniu contactes en alguna agència on puguem regatejar, o un avi a Cuba, o una tieta monja de missions a... qualsevol cosa.
Una abraçada a totes aquelles i a tots aquells que de tant en tant llegiu aquest blog.

2 Comments:

At 20:04, Anonymous Anònim said...

Ei, per què no aneu a un alberg?? Estan molt bé!!!

Petons

 
At 11:08, Blogger lipi said...

va home va....si esteu currant i vivint a casa el papis!!tan queixar-se, si porteu una vidorra!
per menys de 500 euros a l'agost no trobareu res si voleu anar a l'extranger...una opció, llogar un cotxe barato i nar d'albergs tiradillos (a naltres ens va costar 700e 10 dies a escocia(i escocia es de lo mes car), pero clar sense cap agencia!heu de passar de les agencies, son uns timadors molts cops!!)

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home