dilluns, de juliol 31, 2006

Firals de Bellvís - Anella de Cal Bufalà

Aquest cap de setmana ha estat plagat d'activitats. Començava el divendres a la tarda anant a les piscines de Cappont, per acabar el dia sopant a la terrasseta del Vaporetto i "tomando cubatillas" a l'X-Maracas (sento haver fet el salt al Loch Ness, però últimament amb la gent amb qui surto no li mola molt i a mi, mentres hi hagi gresca...).Dissabte al matí em vaig anar a comprar unes samarretes xulíssimes "y para muestra un botón" ---->


Per la tarda vaig estar dormint perquè cap al tard anava a Bellvís a veure els Firals (a la dreta podeu veure una foto de la Silvi i jo, moments abans que comencés tot l'espectacle). M'ho imaginava diferent, la veritat és que està prou ben montat si tenim en compte que es tracta d'un poble de poc més de 2000 habitants. Tot va estar molt bé, però la veritat és que es va fer mooooolt llarg, diria que l'espectacle va començar a les 21.30h-22.00h i va acabar a les 00.30h. Per repetir? No crec, ja hi he estat. Per recomanar-ho? Val la pena, si més no és culturilla. Lo millor? L'espectacle de foc, vaig trobar que ho van encertar.

I per acabar el cap de setmana, vaig anar a bussejar a l'Ametlla de Mar, feia tres setmanes que no trepitjava aquella platja, els motius els podeu trobar al final del post anomenat: "De cap de setmana". I, pels mateixos motius, només vaig bussejar 30 minuts (tot i que aquesta vegada no em va picar cap medusa, en vaig veure les suficients com per no voler-me arriscar), la resta del dia vaig estar jugant a l'aigua amb la meua cosineta (No hay mal que por bien no venga)


1 Comments:

At 22:36, Anonymous Anònim said...

Hola Cristina!!! m´en alegro que hagis vingut als firals de bellvís, com dius una mica de culturilla no ens va malament, jo hi vaig participant fent de soldat.
A veure si per l´any vinent millorem i la festa, si et fa gràcia tornar-hi, el dia abans (divendres) es va fer una caminata nocturna de bellvís als Arcs, que es un poble agregat a uns 2 km. va haver representacions teatrals, espectacles de foc i la recreació d´una taverna medieval. I diumenge a tancar la funció. En fi, no m´enrollo més, estava buscant articles i fotos sobre els firals i he anat a parar aquí i m´ha fet gràcia llegir el teu escrit. Quida´t i segueix amb aquesta empenta!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home