diumenge, de juliol 02, 2006

SenglaRock 2006

Sembla ser que m'agrada córrer riscos, ja que després de la mononucleosi de l'edició passada (que consti que desconec la font del meu mal, però puc assegurar que no va ser contagi directe, conscient i premeditat), he tornat a repetir.
El festival s'allunya molt del que va ser l'edició passada. Així com en el 2005 podies gaudir o trencar-te el cap per anar a veure un dels cinc concerts que feien a la vegada; aquest any, només tenies un concert cada hora o com a molt dos i a les 4.00h ja s'havien acabat tots i començava el torn dels tecno-dancers, al contrari que l'any passat, on a les carpes hi havia funky i disco.
Tot i així he descobert nous grups i n'he gaudit d'altres que ja coneixia. A les fotos que he penjat podeu veure alguns dels concerts on millor m'ho vai passar. No pretenc fer una crítica musical ni res per l'estil.

Aquests són LAGWAGON, la veritat és que no els havia escoltat mai, tot i que la Gemma ja em va dir que segur que m'agradarien... i tenia raó, em van agradar i molt. És un rotllo punk-rock no molt dur, que està molt bé.Aquests són NOWAYOUT, els vam anar a veure perquè els classificaven com a punks i tot i que jo de música no en sé molt, ja que simplement m'agrada o no m'agrada, els definiria com una mescla entre El Canto del Loco, Counting Crows i Simple Plan.


Per BAD RELIGION suposo que no calen presentacions, els vaig anar a veure perquè s'havien d'anar a veure, perquè un concert com el de dissabte damunt de la piscina olímpica de Les Basses, avui en dia plena de sorra, no ens el podíem perdre.


I per útlim, penjo una foto de la meua acompanyant de fatigues (la Gemita) i jo, en un moment de descans a la gespa, escoltant música en directe i bebent birretes.

1 Comments:

At 00:26, Anonymous Anònim said...

Som les Reines, nena!!!!!
El pròxim Senglar repetim!!! Bàsicament, perquè la música fa moure el món i les persones!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home