dimarts, d’agost 29, 2006

Viatge a Sicilia

Bones wap@s!

Com bé us deia en el post passat, ja torno a estar aquí (a Lleida, a Catalunya, al cyberespai,...). Després de dues setmanetes de relax, festa, viatges, platja, sol i calor, molta calor; torno a obrir la paradeta.

He vist que durant la meua absència, el "cyber-bellvisenc" ha intentat començar un joc que no ha tingut molta sortida. Tranquil, aquest tipus de coses s'han de començar al setembre que és quan tothom ve amb les piles carregades i amb ganes de fer coses noves, sinó demana-li al Sr. Planeta de Agostini i als seus múltiples col·leccionables. Tot i això gràcies per mantenir viu el blog.

Suposo que espereu fotos i coses de Sicilia, doncs aquí us passo una foto de tot lo grupillo de gent que també estaven al mateix hotel que naltros i amb els quals ens ho vam passar molt requetebé.

I més cosetes, l'hotel estava molt bé:

Suposo que els cambrers miraven de pillar cacho i per això eren tan sumament simpàtics i allí, que naltres sabèssim, només van pillar els que dormien al pis de dalt perquè un dia amb la Maite tot parlant a l'habitació vam haver de marxar perquè com bé va dir ella: "O tots o ningú".

Ah! Pels que no coneixeu les altres dues membres de l'expedició, aquí va una foto (la de l'esquerra és la Núria i la de la dreta la Maite):

Lo més bonic de l'illa... els poblets de la costa com per exemple Taormina o Cefalú (foto):

I, per descomptat, l'Etna. Al·lucinant:

I no us vull matar de l'aborriment, ja que vam tirar més de 400 fotos i aquí només us en passo unes quantes. Només dir-vos que si mai aneu a Sicilia intenteu fer nit a un altre lloc que no sigo Palermo perquè per la nit surten les cuques molles, literalment.

Finalment, vaig acabar les meues dues setmanetes de merescudes vacances a Torredembarra, on he adquirit un broncejat excel·lent, jeje.

Diuen que una imatge val més que mil paraules, fins la pròxima.