dimecres, de setembre 20, 2006

Nou curs

Un cop més hem començat el curs escolar i com si alguna cosa m'empenyés a reviure vivències oblidades en algun pupitre de Maristes, he decidit fer-me Màster de l'Univers. La raó, motivació... no en tinc la més remota idea, suposo que en fons l'estudi ha arribat a ser quelcom com el tabac per un fumador, un hàbit, una necessitat relacionada amb un moment determinat, diga-li "cafè" o diga-li "curs escolar". Així doncs, tot i semblar insòlit i impropi de mi, intentaré reconvertir-me a estudiant (o com diuen dins del món musical remasteritzar-me, parida fàcil).
Però no només això ha canviat a la meua vida. Fa aproximadament un mes, el rellotge, l'únic, l'inigualable, l'indiscutible i original swatch que havia vestit el meu canell durant els últims sis anys, ens va deixar. Abans de morir, però, em va demanar que si-us-plau conservés la seva corretja, la nova corretja que se li havia transplantat feia poc més d'un any i que el va fer continuar vivint, no amb la mateixa esplendor d'abans, però si amb dignitat. Ara, quan miro aquella corretja només us recordo a molts de vosaltres demanant-me l'hora, arribant tard, viatjant... Almenys, el pensar en el munt de llocs que ha visitat i les nombroses situacions que ha viscut em fa pensar que ha tingut una vida plena.
El nou rellotge ja no és un swatch, segurament és més impersonal i per molts de vosaltres no va amb el meu tarannà. Però a mi m'agrada. És elegant i a la vegada esportiu. I, tot i que quan el vaig comprar encara no sortia, ara apareix per la tele com si es tractés de la panacea de la vellesa i de la bellesa. I, simplement és un rellotge.

2 Comments:

At 12:38, Anonymous Anònim said...

Ostres, ostres, tots volem ser màsters del 'universo'... i després, què ens quedarà??

 
At 11:13, Anonymous Anònim said...

Com a Master de l´Univers i Cassiopeia Sideral, que ens continuis il·luminant amb els teus relats i vivències.
Salut de part del Plà d´Urgell!!!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home