dilluns, d’octubre 23, 2006

I a lo millor la primera amiga de la meua història

Avui és l'aniversari de l'Esther, diria que la meua primera amiga (però avui en dia no és l'única, nenes no us fiqueu celoses). La conec des de que tinc 4 anys i ella 3. Vam anar des de primer de parbulitos (lo que avui en dia vindria a ser P-4) fins a segon de batxillerat (abans conegut com a COU) a Maristes.
Tot i que no sempre hem estat íntimes, tampoc hem deixat passar molt temps sense saber l'una de l'altra i, si el temps d'espera s'ha prolongat un, dos, tres... deu mesos, no us penseu que la nostra retrobada hagi estat plagada de retrets, no, hem preferit deixar-los a un costat i aprofitar el temps per posar-nos al dia.

Així que, avui, després de parlar amb tu, Esther, he imaginat que aquest post et faria somriure.

Moltes felicitats!!
L'Esther és la del centre, amb un xandall rosa, jo la de la dreta amb pantalons de color rosa. Sé que hagués estat millor una foto d'un cumple dels teus amb el famós pastís de Lacasitos de la teua iaia, el pollo i les disfresses, però no he estat capaç de trobar cap fotografia d'un dels teus famosos aniversaris.


3 Comments:

At 22:01, Blogger Joan said...

Primer d tot felicitats a l'Esther, soc el Joan Mateu....

Déu meu, bueno, mare meva no m'en se avenir d'aquesta fotografia conec a la Cristina, a l'Esther i al Gerard Falguera, algú em podria anar complementant els altres "elementos" de la foto? crec que també hi ha el ballester petit...

Com podíem ser tan petits?? se m'ha ficat una mica la pell de gallina al veure aquesta foto la veritat.


ptons
joan

 
At 22:07, Blogger Cassiopeia Sideral said...

Darrera meu hi ha l'Ares, segur que si t'hi fixes et ve la seua cara, no hem canviat pas massa :-p

I tranquil, al blog hi ha lloc per tothom, algun dia podràs ensenyar una foto teua als col·legues alemanys de quan eres tot un vailet.

Petons Joan, sempre és un plaer rebre notícies teues.

 
At 00:15, Blogger Joan said...

Òstia és veritat la del darrere és l'Ares, flipant! i tu d'on treus aquestes fotos?

Els alemanys ja al·lucinen amb fotos de l'institut o de principis d'universitat com per a sobre ensenya'ls-hi una foto d'EGB, ademés tenen uns problemons amb el meu cognom, Mateu, perquè ells ho pronuncien Matoi i com a ke pel nom de Herr Matoi jo no responc encara.

bon blog si senyora
un ptó
joan

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home