dijous, d’octubre 05, 2006

No "nem" bé

La meua vida últimament dóna tombs constantment, en aquest mateix moment, tot treballant m'apareix un missatge de la Nieps conforme m'ha fet un comentari al blog i penso, que m'ha degut penjar perquè des de fa molt que no penjo res. Entro al blog i veig que algú més sideral que jo ha penjat dins del meu blog un vídeo de Érase una vez la vida, eing? Mira que jo puc arribar a ser cutre i potser em convindria tornar-me a mirar tota la sèrie després de confondre les trompes de Fal·lopi per les d'Eustaqui, però voleu dir que Cassiopeia Sideral es mereix que algú li entro al blog a penjar aquest vídeo?
No sé, al món hi ha gent que està molt malament: Lleida podria pertànyer al clan de triunfitos; el Carrefun ven los devedeses del Senyor dels Anells a 5€; la família ce-real només fot que donar pel cul i donar-se pel cul; lo papà... no comments; som els únic que estem aguantant una vuitena edició de Gran Hermano, etc.
Almenys, he comprovat que encara ens queda una mica de cordura en llegir ahir al diari que han tret de la graella televisiva la sèrie de la Obregón i, en canvi, jo apareixo a la tv3 i a la 3/24 de diable en el correfoc del dissabte a Lleida. Així doncs, tot i que ambdós canals vesteixin el mateix número també vesteixen colors diferents i això es nota en la seua programació :-p.

4 Comments:

At 13:49, Anonymous Anònim said...

Doncs s´ha de ser molt freak per a penjar-te això. Segur que es un dels damnificats que segueix les sèries de l´Anna Obregón, així esta de malament el personal.

Salut des de Bellvís!!! (una altra vegada)

 
At 15:43, Anonymous Anònim said...

Impressionant, realment impressionant!!
Jo pensava que t'havies retrobat amb la teua infantesa, amb aquest vídeo de youtube i que havies tingut un moment de nòstalgia... snif, snif. Ah, i visca la superbiòloga, que jo crec que seré com l'Arnold i es presentarà a les properes eleccions (juasjuas)!

 
At 22:48, Blogger Luiz Madeira said...

gostei do teu blog, é una pena eu não conseguir entender oque está escrito em algunas cosas,português es um pouco diferente!
Luiz Madeira. Curitiba-Paraná-Brasil.

 
At 22:50, Blogger Luiz Madeira said...

visitem meu blog. http://luizmadeira.blogspot.com

Luiz Madeira

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home