dijous, d’octubre 26, 2006

Subastes

Hi ha diversos tipus d'apostes:
En el meu cas, ahir vaig comprar per primera vegada a l'Ebay, suposo que rebré quelcom i que funcionarà i que no m'estafarà una màfia de l'est o un màfies dels de per aquí, que també se'n troben.
I parlant de màfies, cada quatre anys, certs individus subasten el nostre futur pròxim prometent-nos millors escoles, una sanitat amb metges molt més entregats a la causa que els que puguem veure per la televisió, més policia (no comprenc aquesta febre policíaca que ens ha entrat), carreteres, no segures, seguríssimes, etc.
Mentrestant, hi ha persones que subasten els seus projectes, les seues il·lusions i, en alguns casos, la seua vida des de l'anonimat, per poder fer del nostre món, un lloc més acollidor.
El meu germà (per aquells que no ho sabíeu) avui marxa deu dies a Canaries a donar els primers auxilis a tota la gent que arriba amb cayucos a les platges de Santa Cruz de Tenerife. Per alguns de vosaltres, potser no és un acte lògic, ja que veieu a l'immigrant com un foraster que mai arribarà a ser ningú a "casa nostra; d'altres, el veieu com algú que mai s'acabarà d'integrar; d'altres, com algú a qui se li tanquen portes injustament i, d'altres, on m'hi incloc "y muy a mi pesar", vivim la vida de portes endins i de tant en tant val la pena que algú ens doni una colleja i despertem de la nostra cotidianeïtat i ens fixem que estem rodejats de persones que, a l'igual que nosaltres, només volem una vida digna i justa.
Com diria aquell de la tele: "Reflexionem-hi, si us plau, reflexionem-hi"

3 Comments:

At 10:54, Anonymous Anònim said...

Doncs em sembla que queda tot dit, en el nostre cas, qui dia passa any empeny.
Per cert, tothom esta convidat a la festa major de Bellvís aquest cap de setmana, divendres i dissabte concert pel jovent.
Veure programació dels actes de la Festa Major de Bellvís a www.bellvis.org

 
At 14:59, Anonymous Anònim said...

I tant que cal reflexionar-hi, estem massa obsessionats amb el sistema, treballant, consumint i vivint que no ens adonem del que passa al nostre voltant. I és molt trist. Sort n'hi ha de persones que, ni que sigui de tant en tant, et fan veure que hi ha molta gent al món, i la majoria en pitjors condicions i que no ens hauria de costar tant ajudar-los.

Te missaré molt aquesta nit... snif, snif...

Un petonàs!!

 
At 20:44, Blogger Cassiopeia Sideral said...

Jo tb Nieps.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home