dissabte, de gener 06, 2007

Adulteri nocturn

Ahir vaig cometre adulteri nocturn. Sí, sí, vaig passar per davant del Loch Ness i ni tan sols el reclam d'una samarreta gratuïta del bar em va semblar prou motivant com per entrar-hi. Alguns dels que em coneixeu sabeu que, fins ahir, per entrar al Loch Ness no necessitava cap tipus de reclam, simplement era dissabte o divendres o dijous i s'hi havia d'anar y punto.
Per tal que arribeu a comprendre el meu comportament m'he de traslladar a la nit de fi d'any. Aquest any, amb les coleguilles, havíem decidit anar de pobres i passar de pagar. Tot això ens va fer acabar a l'Smiling Jack, davant del Loch Ness perquè aquest darrer estava tancat.
Tornant a la meua justificació, doncs vam anar a l'Smiling Jack i renoi, les p... ames de la barraca, i tant! És un lloc formidable per anar a fer-hi unes copitxuel·les, ahir hi vam tornar unes quantes per veure si se'n enrecordaven de nosaltres i, no se'n recordaven només, sinó que semblava que ens estiguessin esperant. Xarrups per la patilla, converses amb el cambrer, amb el que fica la música.
Ahir, nit de reis, nosaltres sí que vam ser les REINES de l'Smiling Jack!!!

2 Comments:

At 17:12, Anonymous Anònim said...

Esta es una historia muy, pero que muy dramática. Ni la decadencia del imperio romano, ni la derrota otomana, ni siquiera el día que Mafalda comió sopita... En nombre del loch ness, Cris, te digo...por favor, vuelve...

 
At 20:03, Blogger Cassiopeia Sideral said...

Ei Anonymous, dime quién eres y te diré si regreso al Loch Ness.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home