divendres, de febrer 02, 2007

Parlar per parlar

Des de l'últim post han passat 20 dies aproximadament, durant els quals no han parat de passar coses i, quines coses! Ara que ja m'havia fet a la idea de patir un president amb sang andalusa, ara que Lleida semblava que volia aprofitar l'avinentesa de ser Capital de la Cultura Catalana per promoure tots els grups culturals i d'arrel catalana (que no són pocs) de la ciutat, ara va, i mos guanye lo concurs d'Operación Triunfo una xiqueta, que tot i que no nego que ho fa bé, també ens ha arribat de la Casa de Andalucía. Estem davant d'un complot i no ens n'adonem?
I què em dieu de l'apagada general? Si gairebé s'hauria de crear un fons europeu per ajudar psicològicament a tots aquells que van apagar la llum i ara se senten part d'una heroicitat no entesa.
I d'en James Brown? Què me'n dieu? Qui va ser i serà recordat sempre com el rei del soul, finalment descansa en pau? Perquè fins fa poc anava seguint per la ràdio que hi havia hagut problemes amb l'herència i que, pobre home, encara seguia sobre terra.
Però com que comprenc i sé que a molts de vosaltres el que realment us interessa és que pengi posts personals. Doncs aquí us deixo la meua última adquisició de compres internautes. Aquest cop unes Etnies. Us penjo una foto perquè les vegueu.
2 Comments:

At 23:27, Blogger Pirinenc! said...

torna cassiopeia!

per cert, el mesenllade2004 estem a punt de superar-te les visites ;)

 
At 16:53, Anonymous Anònim said...

torna torna!

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home