dissabte, de desembre 22, 2007

What else?

Qui no ha tingut mai cap "anècdota" amb la benemèrita? Doncs jo us explicaré la meua aventura d'ahir.
Anava cap a la capital manya amb gent del curro (conduia jo) quan, abans d'agafar l'autopista al peatge de Lleida, ens trobem un control de la Guardia In-civil. Em demanen la documentació i els papers del cotxe i, passat un moment de pànic perquè no trobàvem els papers del cotxe perquè era el d'empresa, semblava que havia d'anar tot rodat a excepció del moment que el tio que passeja amb el pastor alemany ens veu riure una mica i comenta quelcom semblant a "Vamos a meterles miedo".
En tot aquest fregao la que pilla sóc jo i em fa baixar del cotxe i obrir el maleter, allí hi tenia els abrics i penso "Merda Cris, aquí fa uns dies hi portaes una coseta que el gos pot olorar (per un amic, sempre és per un amic) i potser ho olora el gos", però el gos va ficar les potetes al maleter, va ensumar una mica i res, tot net. Jo prefereixo pensar que em van trobar moníssima i em van fer baixar per mirar-me el culet. What else?

2 Comments:

At 11:26, Anonymous Anònim said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

 
At 13:54, Anonymous Anònim said...

ei, segurament no tens ni idea de qui soc, pero si que ho saps... fa uns dies em vaig trobar la Nuria i ens va fer molta il·lusio retrobar-nos i en el temps de 2 parades de metro van decidir muntar un sopar.

Quan? Ni idea. T'apuntes?

Si vas perduda, entra aqui...

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home